Samarbeid mellom Roche Diabetes Care og AnnaPS

Samarbeid mellom Roche Diabetes Care og AnnaPS

Publisert første gang: 18.04.16 | Sist redigert: 01.04.17
Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon

Roche Diabetes Care og AnnaPS® samarbeider om å tilby enda flere smarte måter å bære Accu-Chek® insulinpumper på!

Annonse

Ved å registrere serienummeret fra din Accu-Chek insulinpumpe på nettsiden www.annaps.com kan menn, kvinner, barn og unge få 30 % rabatt på bestselgende plagg fra AnnaPS®, med ytterligere 5 % rabatt på andre kampanjer på nettstedet.

  • Samarbeidet mellom Roche Diabetes Care og AnnaPS® tar tak i utfordringene du som bruker av insulinpumpe møter daglig.
  • Samarbeidspartnerne fokuserer på intelligent produktdesign som fyller behovene til deg med diabetes.
  • Brukere av Accu-Chek insulinpumper vil få eksklusive rabatter på utvalgte bestselgere fra AnnaPS®

Roche Diabetes Care har inngått et samarbeid med den svenske produsenten av klær for spesielle formål, AnnaPS®, for å gi deg som bruker av Accu-Chek insulinpumpe flere smarte og diskré måter å bære insulinpumpen på. Dette samarbeidet og tilbudet fokuserer på utfordringene du som bruker av insulinpumpe møter i din daglige behandling, og gir deg bedre og mindre forstyrrende diabetesrutiner i hverdagen.

– Vi er glade for å kunne tilby insulinpumpebrukerne våre disse smarte måtene å bære med seg utstyret på. Det som virkelig gjør at kolleksjonen fra AnnaPS® skiller seg ut og passer perfekt til insulinpumpene våre, er at plaggene er stilige og komfortable å ha på seg. Det gjør at du kan styre fjernkontrollen diskré fra håndflaten uten å måtte fomle med pumpen i løpet av dagen. Hvert produkt er dessuten utformet etter tilbakemelding fra personer med diabetes, og følger kroppens naturlige bevegelser. Det gjør at du som bruker av insulinpumpe får større frihet og fleksibilitet.

Gjennom samarbeidet gir Roche Diabetes Care og AnnaPS® brukere av Accu-Chek insulinpumper eksklusive tilbud på utvalgt AnnaPS®-undertøy med integrerte lommer for trygg oppbevaring av insulinpumpen nær kroppen. Ved å registrere serienummeret fra din Accu-Chek insulinpumpe på nettsiden www.annaps.com kan menn, kvinner, barn og unge få 30 % rabatt på bestselgende plagg fra AnnaPS®, med ytterligere 5 % rabatt på andre kampanjer på nettstedet.

Både Roche Diabetes Care og AnnaPS® er kjente navn på diabetesområdet, og begge er engasjerte i å imøtekomme behovene til deg med diabetes. Ved å samarbeide med AnnaPS® utvider Roche Diabetes Care tilbudet sitt med en ny, smart løsning som gjør diabetes lettere å leve med, passer bedre i hverdagen og gir hjelp som fungerer.

Annonse

Gå til www.annaps.no for å finne ut mer. 

Om AnnaPS

AnnaPS® er et svensk klesmerke startet og drevet av Facilitate Partner som eies av Anna Sjöberg, som selv har type 1 diabetes. AnnaPS® lanserte de første produktene sine i 2011, og er det opprinnelige undertøysmerket med integrerte lommer for diabetesutstyr. I dag tilbyr AnnaPS® et stort utvalg produkter i alle prisklasser for kvinner, menn og barn i alle aldre.   

AnnaPS® ønsker å gjøre hverdagen med diabetes enklere under mottoet ”Diabetes made easier”. Folk burde kunne gjøre og kle seg i det de vil, uansett om de har diabetes eller ikke! Da Anna Sjöberg fikk sin første insulinpumpe, oppdaget hun at markedet ikke tilbød løsninger for å ta med seg diabetesutstyr usynlig og diskré. Det gav henne ideen om å ha med seg diabetesutstyret i klærne. Med hjelp fra diabetessykepleieren sin, og andre med diabetes, grunnla hun klesmerket AnnaPS®, som fokuserer på funksjonalitet, sikkerhet, kvalitet og design. Siden da har selskapet vokst, og er i dag det ledende merket innen kategorien klær med integrerte lommer for diabetesutstyr.

AnnaPS® er også involvert i leirer for barn med diabetes over hele Sverige, og har stadig kontakt med folk som lever med diabetes for å sikre at klærne dekker alle ønsker og behov. AnnaPS® tenker også på produksjonsprosessen, miljøet og menneskene det handler om. AnnaPS® sender til hele verden, og er et velkjent merke på nettet. AnnaPS® er et nettbasert selskap, og tilbyr produktene sine til kunder via nettstedet www.annaps.com

Innholdet på dette nettstedet er skrevet av og for et nordisk publikum, og kan inneholde kilder, detaljer eller informasjon som tar utgangspunkt i et annet land eller region enn ditt eget.

Annonse
0/5 0 tilbakemeldinger
Del: